Logo, Kristine Wintervold

Heisann

Så hyggelig at du har tatt deg turen innom! Jeg er Kristine, født i 1990, vokst opp i Kristiansund og har drevet med design og fotografi siden 2006. For tiden jobber jeg på studieprogrammet Medier og kommunikasjon ved Kristiansund videregående skole, og driver samtidig Kristine Wintervold AS

Portrett, Kristine Wintervold

Jeg har en bachelorgrad i Visuell kommunikasjon, har et halvårsstudie i fotografi og gikk studieprogrammet Medier og kommunikasjon på videregående skole. I tillegg har jeg gjennomført kurs i Photoshop, Illustrator og InDesign i regi av IGM. Ønsker du å få en større oversikt over kompetansen min kan du sjekke ut CV-en her. Studiet Visuell kommunikasjon har hatt fokus på strategisk utvikling av design gjennom praksis og teori, både for trykk og digitale flater. Her ligger kompetanse i å utvikle strategier som overordnet strategi, merke-, marked- og kommunikasjonsstrategier og utvikling av unike designløsninger som er forankret i disse. For å nevne noe kan jeg designe informasjons- og profileringsmateriell, fotografere for bruk på nett og trykk, designe emballasjer, utvikle magasiner og brosjyrer, utforme maler, skape visuelle profiler og designe for brukervennlighet på nett (UI-design). Jeg vet hvordan man kan utnytte flater, både på nett og trykk, og hvordan man designer for eksponering.

Framtidsdrømmen er å jobbe rettet mot barn med design og fotografi - å kunne skape gode opplevelser og spennende sanseinntrykk for de yngste. Akkurat nå tar jeg kun mindre designprosjekter siden jeg har 100 % arbeid i skolen.